vrijdag, januari 06, 2006

Gelukkig nieuwjaar!!!!!

Hoi,

Onze eerste berichtje van 2006, hopelijk hebben jullie het nieuwe jaar goed gevierd.
We vierden oudejaar in zuiderse sferen rond het kampvuur langs de Songrivier. Was eens iets anders!

Maandag vertrokken we naar Luang Prabang, een gezellig plaatsje in het noorden van Laos. Hoewel we ons al een dikke fleecetrui hadden aangeschaft, waren de temperaturen hier heel aangenaam (rond de 28 graden). Maar we hebben niet stilgezeten! We bezochten een tempel op de berg Phousi met daar een prachtig uitzicht over Luang Prabang, waar we ondermeer ook de voetafdruk van Boeddha zagen. Het Rode Kruis hebben we gesponserd met bloedgeven, een stoombad te nemen en een heerlijke massage.

Een dagje trokken we op pad naar de watervallen waarvan we de naam helaas eventjes kwijt zijn. Het zijn in ieder geval de mooiste watervallen die we hier in Azie gezien hebben met helder blauw water.

's Avonds waren we meestal terug te vinden op het nachtmarktje met allerlei leuke spulletjes. We hebben ook een keer de plaatselijke cinema bezocht,wat inhoudt dat je zelf een dvd kan kiezen en je daarna kan installeren in een knus kamertje.

Tot zover Luang Prabang. Morgen vertrekken we nog verder richting het noorden. Hoe het ons daar vergaat vernemen jullie binnen enkele dagen.
(Foto's op de site zetten lukt hier niet, hopelijk hebben we de volgende keer meer geluk)

Ellen, Karen en Ine

2 Comments:

Anonymous superzus kristel said...

Ellen,

je bent al een paar dagen niet meer online, ik vermoed dus dat jullie nog steeds in de bergen zitten...

hier heb je een spetterend familie-nieuwjaarsfeest gemist! Omdat jij er niet was, hebben we zelf maar alle champagne, gerookte zalm, ovenhapjes en al het andere lekkers opgegeten! Eet jij daar maar lekker je gefrituurde sprinkhanen...

tot snel!

21:47  
Anonymous vera said...

hallo ellen en gezelschap.gelukkig nieuwjaar vanuit meerhout.het was voor jullie waarschijnlijk een nieuwjaar om nooit te vergeten.geniet nog van de laatste zonnige en droge dagen want volgende week zal het wat anders zijn.laten jullie nog iets weten over het juiste uur van aankomst? wij tellen alvast af:nog 7 keer slapen.tot volgende week!

00:43  

Een reactie plaatsen

<< Home